Op deze pagina lees je onze nieuwsberichten. Wil je meer weten over Amigoal? Neem dan contact met ons op

“Alle ballen op Paramaribo”

“Alle ballen op Paramaribo”

Frans van Seumeren is ondernemer en grootaandeelhouder van FC Utrecht. Hij krijgt vaak de vraag of hij ambassadeur van een stichting, club of goed doel wil worden. Dan zegt hij nee, te druk. Voor Amigoal maakt hij een uitzondering.

Lees meer
Officiële kick-off stichting Amigoal een feit!

Officiële kick-off stichting Amigoal een feit!

“Ik had een droom.” Zo begon voorzitter Marianne de Jong de kick-off voor de vrijwilligers van Amigoal. Ze had een droom om jongeren op de BES-eilanden (Bonaire, Sint Eustatius en Saba) en in Suriname op weg te helpen naar een kansrijkere positie in de maatschappij. Om die droom te verwezenlijken richtte ze de stichting Amigoal op en zocht ze binnen haar netwerk naar vrijwilligers om de doelstellingen van Amigoal samen vorm te geven en te realiseren.

Lees meer

Amigoal werkt vanuit ervaring. Waar de één expert is op het gebied van gezondheidszorg, is de ander dat voor sport en weer anderen hebben hun sporen verdiend in het onderwijs. De kracht van Amigoal zit in de samenwerking en de diversiteit. Mensen uit het veld en vanuit de beleidskant bouwen met elkaar aan de toekomst van jongeren op de Caribische eilanden. 

Amigoal richt zich op de gehele bevolking van de Nederlandse Antillen en maken op geen enkel vlak onderscheid in mensen die meedoen en meedenken. Iedereen is welkom om deel te nemen en mee te werken aan de projecten van Amigoal.