Op deze pagina lees je onze nieuwsberichten. Wil je meer weten over Amigoal? Neem dan contact met ons op

Amigoal gegrepen door kansen

Amigoal gegrepen door kansen

Een jaar geleden tijdens de zwarte periode van de Corona pandemie in Suriname werkte ik, Marianne de Jong weken op de Intensive Care van het 's...

Lees meer
Amigoal bij ROC

Amigoal bij ROC

Wat was het leuk om bij ROC sport vanmorgen (30 juni 2022) de presentaties te mogen bijwonen als vertegenwoordiger van Amigoal! Negen studenten uit...

Lees meer
“Alle ballen op Paramaribo”

“Alle ballen op Paramaribo”

Docent lichamelijke opvoeding Renuka Rimbali aan het IMEAO-1Geyersvlijt heeft Amigoal gevraagd om mee te helpen met de lessen die de gezonde leefstijl van haar studenten bevorderen.

Lees meer
Officiële kick-off stichting Amigoal een feit!

Officiële kick-off stichting Amigoal een feit!

“Ik had een droom.” Zo begon voorzitter Marianne de Jong de kick-off voor de vrijwilligers van Amigoal. Ze had een droom om jongeren op de BES-eilanden (Bonaire, Sint Eustatius en Saba) en in Suriname op weg te helpen naar een kansrijkere positie in de maatschappij. Om die droom te verwezenlijken richtte ze de stichting Amigoal op en zocht ze binnen haar netwerk naar vrijwilligers om de doelstellingen van Amigoal samen vorm te geven en te realiseren.

Lees meer

Amigoal werkt vanuit ervaring. Waar de één expert is op het gebied van gezondheidszorg, is de ander dat voor sport en weer anderen hebben hun sporen verdiend in het onderwijs. De kracht van Amigoal zit in de samenwerking en de diversiteit. Mensen uit het veld en vanuit de beleidskant bouwen met elkaar aan de toekomst van jongeren op de Caribische eilanden. 

Amigoal richt zich op de gehele bevolking van de Nederlandse Antillen en maken op geen enkel vlak onderscheid in mensen die meedoen en meedenken. Iedereen is welkom om deel te nemen en mee te werken aan de projecten van Amigoal.