Vacature vrijwilliger Online Marketing & Communicatie

Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onze doelgroep en ons doel. Jij maakt met jouw kennis de online marketing & communicatie structuur van AMIGOAL.

Als Medewerker Online Marketing & Communicatie denk je vanuit communicatieoogpunt mee binnen diverse projecten over nieuwe (communicatie) producten/diensten en verzorg je de publiciteit voor stichting Amigoal.  Je krijgt in deze functie ruimte om op een creatieve manier invulling te geven aan crossmediale communicatie uitingen, in zowel de vorm, het ontwerp van uitingen en het schrijven van teksten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse online marketingactiviteiten. 

Wie ben jij?
Je bent betrokken en wil van nature je steentje bijdragen aan de maatschappij. Je bent nauwkeurig, hebt goede communicatieve vaardigheden, beleeft plezier aan het schrijven van teksten, je hebt ervaring met Facebook, Instagram en LinkedIn. Je kan werken met WordPress, bij voorkeur met de visual builder DIVI.  Jij wil vooruit en gunt anderen hetzelfde. Je hebt affiniteit met onze doelgebieden, of bent daar zelf of je ouders geboren: dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

  • Het in brede zin bijdragen aan de communicatie over de activiteiten van Stichting Amigoal en het bewaken van het gewenste imago;
  • Het creëren van tekstuele en visuele content voor on- en offline communicatiemiddelen (website, social media, digitale nieuwsbrieven, drukwerk en persberichten);
  • Het onderhouden en verder uitbouwen van de website en het vergroten van de online-community;

Contact
Gaat dit over jou? Dan willen graag met je kennismaken. Stuur een e-mail, een vlog, een rendementsanalyse van jezelf waarin je laat zien wie jij bent naar Marianne de Jong via: m.dejong@amigoal.nl. We nemen altijd contact met je op.

Amigoal werkt vanuit ervaring. Waar de één expert is op het gebied van gezondheidszorg, is de ander dat voor sport en weer anderen hebben hun sporen verdiend in het onderwijs. De kracht van Amigoal zit in de samenwerking en de diversiteit. Mensen uit het veld en vanuit de beleidskant bouwen met elkaar aan de toekomst van jongeren op de Caribische eilanden. 

“We betrekken jongeren zelf ook bij het ontwikkelen van de programma’s. Zo weten we dat we voor hen bezig zijn en dat zij het ondersteunen. Geen ivoren toren maar echt met ‘de poten in de klei’. Dat geldt voor iedereen die met ons samenwerkt. Handen uit de mouwen voor een betere toekomst.”

Amigoal richt zich op de gehele bevolking van de Nederlandse Antillen en maken op geen enkel vlak onderscheid in mensen die meedoen en meedenken. Iedereen is welkom om deel te nemen en mee te werken aan de projecten van Amigoal.