Vacature vrijwilliger werkgroep Onderwijs

Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onze doelgroep en ons doel. Jij gaat met jouw kennis en enthousiasme deel uitmaken van de werkgroep onderwijs.

Als werkgroep lid ga je met een groep andere vrijwilligers aan de slag met de vragen die aan onze stichting worden gesteld vanuit de landen waar wij actief zijn.

Dit kan gaan om het ontwikkelen van lesprogramma’s, het bieden van oplossingen (samen met de lokale bevolking) van bijvoorbeeld tekorten aan schoolmeubilair tot aan donatie vragen betreffende schoolmaterialen.

Wie ben jij?
Je bent betrokken en wil van nature je steentje bijdragen aan de maatschappij. Je hebt affiniteit met onderwijs, hebt goede communicatieve vaardigheden, beleeft plezier aan het bedenken van creatieve processen en je kan je goed verplaatsen in de leefwereld van kinderen. Jij wil vooruit en gunt anderen hetzelfde. Daarnaast hebt je bij voorkeur ook affiniteit met onze doelgebieden, of bent daar zelf of je ouders geboren: dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Met de andere vrijwilligers van de werkgroep actief aan de slag met de hulpvragen die wij binnen krijgen uit de werkgebieden.

Contact
Gaat dit over jou? Dan willen graag met je kennismaken. Stuur een e-mail, een vlog, een rendementsanalyse van jezelf waarin je laat zien wie jij bent naar Marianne de Jong via: m.dejong@amigoal.nl. We nemen altijd contact met je op.

Amigoal werkt vanuit ervaring. Waar de één expert is op het gebied van gezondheidszorg, is de ander dat voor sport en weer anderen hebben hun sporen verdiend in het onderwijs. De kracht van Amigoal zit in de samenwerking en de diversiteit. Mensen uit het veld en vanuit de beleidskant bouwen met elkaar aan de toekomst van jongeren op de Caribische eilanden. 

“We betrekken jongeren zelf ook bij het ontwikkelen van de programma’s. Zo weten we dat we voor hen bezig zijn en dat zij het ondersteunen. Geen ivoren toren maar echt met ‘de poten in de klei’. Dat geldt voor iedereen die met ons samenwerkt. Handen uit de mouwen voor een betere toekomst.”

Amigoal richt zich op de gehele bevolking van de Nederlandse Antillen en maken op geen enkel vlak onderscheid in mensen die meedoen en meedenken. Iedereen is welkom om deel te nemen en mee te werken aan de projecten van Amigoal.