Hoe zonnig kun jij het maken?

Draag ook bij aan het succes van Amigoal. Dat kan op verschillende manieren.

1. Wees een Vriend van Amigoal, doneer wat je wilt, elk bedrag is welkom.
2. Word een Goede Vriend van Amigoal, ondersteun ons structureel financieel.
3. Word een Beste Vriend of Ambassadeur van Amigoal door je actief voor onze stichting in te zetten, bijv. als bestuurslid of projecttrekker.

1. Scan de QR-code (met de camera of een andere QR-scanner op je smartphone).
2. Klik op de link.
3. Geef het gewenste bedrag aan.
4. Kies je bank.
5. Rond de donatie af in je bankapp.

Je kunt ook direct naar de betaalpagina gaan.

Wil je ons op een andere manier ondersteunen? Dan komen we graag met je in contact.

Bij voorbaat dank namens iedereen in de Caribbean die we hiermee naar zonniger tijden kunnen supporten.

Amigoal heeft de ANBI-status. Een gift aan een ANBI (algemeen nut beogende instelling) mag je aftrekken in jouw aangifte inkomstenbelasting. 

Amigoal maakt gebruik van QR-Kassa. Dit is een product van DigiWallet. DigiWallet heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) voor het verlenen van betaaldiensten en is door Currence iDEAL B.V. gecertificeerd voor het faciliteren van iDEAL-transacties. Meer hierover weten? Kijk op QR-Kassa.nl

 

Hoe werkt Amigoal?

Amigoal werkt vanuit ervaring. Waar de één expert is op het gebied van gezondheidszorg, is de ander dat voor sport en weer anderen hebben hun sporen verdiend in het onderwijs. De kracht van Amigoal zit in de samenwerking en de diversiteit. Mensen uit het veld en vanuit de beleidskant bouwen met elkaar aan de toekomst van jongeren in Suriname en op de Caribische eilanden. 

“We betrekken jongeren zelf ook bij het ontwikkelen van de programma’s. Zo weten we dat we voor hen bezig zijn en dat zij het ondersteunen. Geen ivoren toren maar echt met ‘de poten in de klei’. Dat geldt voor iedereen die met ons samenwerkt. Handen uit de mouwen voor een betere toekomst.”

Amigoal richt zich op de gehele bevolking van Suriname en de Nederlandse Antillen en maken op geen enkel vlak onderscheid in mensen die meedoen en meedenken. Iedereen is welkom om deel te nemen en mee te werken aan de projecten van Amigoal.