Werkgroep voorzitter sport

Ben jij gepassioneerd over sport en wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om kinderen in Suriname te helpen? Amigoal, een non-profitorganisatie gericht op armoedebestrijding bij kinderen, zoekt een werkgroep voorzitter sport. Als werkgroep voorzitter sport werk je samen met een team van enthousiaste vrijwilligers om sportactiviteiten en -programma’s te ontwikkelen die kinderen in Suriname helpen hun potentieel te bereiken en hun leven te verbeteren. Je beheert de planning en uitvoering van deze programma’s en zorgt ervoor dat ze effectief zijn en bijdragen aan de missie van Amigoal. Samen met ons maak jij het verschil!

Contact
Gaat dit over jou? Dan willen graag met je kennismaken. Stuur een e-mail, een vlog, een rendementsanalyse van jezelf waarin je laat zien wie jij bent naar Marianne de Jong via: m.dejong@amigoal.nl. We nemen altijd contact met je op.

Amigoal werkt vanuit ervaring. Waar de één expert is op het gebied van gezondheidszorg, is de ander dat voor sport en weer anderen hebben hun sporen verdiend in het onderwijs. De kracht van Amigoal zit in de samenwerking en de diversiteit. Mensen uit het veld en vanuit de beleidskant bouwen met elkaar aan de toekomst van jongeren op de Caribische eilanden. 

“We betrekken jongeren zelf ook bij het ontwikkelen van de programma’s. Zo weten we dat we voor hen bezig zijn en dat zij het ondersteunen. Geen ivoren toren maar echt met ‘de poten in de klei’. Dat geldt voor iedereen die met ons samenwerkt. Handen uit de mouwen voor een betere toekomst.”

Amigoal richt zich op de gehele bevolking van de Nederlandse Antillen en maken op geen enkel vlak onderscheid in mensen die meedoen en meedenken. Iedereen is welkom om deel te nemen en mee te werken aan de projecten van Amigoal.