Vacature secretaris

Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onze doelgroep en ons doel. Jij draagt met jouw kennis bij aan de structuur van Amigoal. Je hebt (bij voorkeur) ervaring met het opzetten van een secretariële structuur voor een nieuwe organisatie en adviseert het bestuur over noodzakelijke (wettelijke) procedures waar nodig. We zijn een kleine stichting waarin iedereen verantwoordelijk is voor het succes.

Wie ben jij?
Je bent betrokken en wil van nature je steentje bijdragen aan de maatschappij. Je bent nauwkeurig, hebt goede communicatieve vaardigheden, beleeft plezier aan het ordenen van de organisatie en onderhoudt de contacten met onze vrijwilligers en ons sponsornetwerk. Jij wil vooruit en gunt anderen hetzelfde. Je hebt affiniteit met onze doelgebieden; bent daar zelf, of je ouders zijn er geboren: dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Je stelt (samen met de voorzitter) de agenda op voor de (bestuurs)vergaderingen. Je bereidt (samen met de voorzitter) de vergaderingen voor en notuleert. De correspondentie vanuit Amigoal wordt door jou geregeld. Je handelt de inkomende en uitgaande post (hardcopy en online) af.

In het contact met de vrijwilligers ben jij het eerste aanspreekpunt. Je weet wat er speelt en praat het bestuur hierover bij. Daarnaast ben je de oren en ogen van Amigoal als het gaat om nieuwe ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de stichting. Voor de verschillende werkgroepen verricht je ondersteunende secretariële werkzaamheden.
Je hebt een ‘prettige pen’ en wil ook een bijdrage leveren aan het bijhouden van de website. Daarnaast ondersteun en adviseer je het bestuur over de communicatie naar ‘buiten’ in de breedste zin van het woord.

Contact
Gaat dit over jou? Dan willen graag met je kennismaken. Stuur een e-mail, een vlog, een poster waarin je laat zien wie jij bent naar Marianne de Jong via: m.dejong@amigoal.nl. We nemen altijd contact met je op.

Amigoal werkt vanuit ervaring. Waar de één expert is op het gebied van gezondheidszorg, is de ander dat voor sport en weer anderen hebben hun sporen verdiend in het onderwijs. De kracht van Amigoal zit in de samenwerking en de diversiteit. Mensen uit het veld en vanuit de beleidskant bouwen met elkaar aan de toekomst van jongeren op de Caribische eilanden. 

“We betrekken jongeren zelf ook bij het ontwikkelen van de programma’s. Zo weten we dat we voor hen bezig zijn en dat zij het ondersteunen. Geen ivoren toren maar echt met ‘de poten in de klei’. Dat geldt voor iedereen die met ons samenwerkt. Handen uit de mouwen voor een betere toekomst.”

Amigoal richt zich op de gehele bevolking van de Nederlandse Antillen en maken op geen enkel vlak onderscheid in mensen die meedoen en meedenken. Iedereen is welkom om deel te nemen en mee te werken aan de projecten van Amigoal.