Vacature penningmeester

Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onze doelgroep en ons doel. Jij maakt met jouw kennis de financiële structuur van AMIGOAL. Je hebt (bij voorkeur) ervaring met het opzetten van een financiële administratie voor een nieuwe organisatie en adviseert het bestuur over noodzakelijke (wettelijke) procedures waar nodig. Je hebt kennis van en ervaring met fondsenwerving, subsidiestromen, -mogelijkheden en -aanvragen. Over de ANBI-status hoeven we jou niets meer te vertellen. We zijn een kleine stichting waarin iedereen verantwoordelijk is voor het succes.

Wie ben jij?
Je bent betrokken en wil van nature je steentje bijdragen aan de maatschappij. Je bent nauwkeurig, hebt goede communicatieve vaardigheden, beleeft plezier aan het ordenen van de organisatie en onderhoudt de contacten met onze vrijwilligers en ons sponsornetwerk. Jij wil vooruit en gunt anderen hetzelfde. Je hebt affiniteit met onze doelgebieden, of bent daar zelf of je ouders geboren: dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Je stelt de jaarlijkse begroting op en bewaakt deze. Je brengt de binnenkomende en uitgaande geldstromen in kaart en houdt het overzicht. Je stelt het bestuur regelmatig op de hoogte gedurende een boekjaar zodat er aan het eind van het jaar geen verrassingen zijn. Je maakt scherpe analyses voor de toekomst en ziet nieuwe inkomstenbronnen die voor groei van Amigoal kunnen zorgen.
Je stelt het financieel jaarverslag op en vertaalt het beleid en de activiteiten in geld en in informatie over (on)mogelijkheden. Jij draagt zorg voor onkosten- en vrijwilligersvergoedingen, regelt verzekeringen en fiscale- en juridische zaken. Jaarlijks roep je de kascontrolecommissie bijeen.

Contact
Gaat dit over jou? Dan willen graag met je kennismaken. Stuur een e-mail, een vlog, een rendementsanalyse van jezelf waarin je laat zien wie jij bent naar Marianne de Jong via: m.dejong@amigoal.nl. We nemen altijd contact met je op.

Amigoal werkt vanuit ervaring. Waar de één expert is op het gebied van gezondheidszorg, is de ander dat voor sport en weer anderen hebben hun sporen verdiend in het onderwijs. De kracht van Amigoal zit in de samenwerking en de diversiteit. Mensen uit het veld en vanuit de beleidskant bouwen met elkaar aan de toekomst van jongeren op de Caribische eilanden. 

“We betrekken jongeren zelf ook bij het ontwikkelen van de programma’s. Zo weten we dat we voor hen bezig zijn en dat zij het ondersteunen. Geen ivoren toren maar echt met ‘de poten in de klei’. Dat geldt voor iedereen die met ons samenwerkt. Handen uit de mouwen voor een betere toekomst.”

Amigoal richt zich op de gehele bevolking van de Nederlandse Antillen en maken op geen enkel vlak onderscheid in mensen die meedoen en meedenken. Iedereen is welkom om deel te nemen en mee te werken aan de projecten van Amigoal.