Wat was het leuk om bij ROC sport vanmorgen (30 juni 2022) de presentaties te mogen bijwonen als vertegenwoordiger van Amigoal!

Negen studenten uit het tweede leerjaar presenteerden in drie groepjes hun spelideeën. Van tevoren hebben ze zich goed verdiept in de situatie van de school in Suriname. Ze hebben daardoor ook rekening gehouden met spellen die in situaties gespeeld kunnen worden zonder veel benodigde materialen of met materialen die toevallig voorhanden zijn.

De spellen zijn uitgeschreven in een overzichtelijk document, zelfs voorzien van een enkel filmpje. De presentaties zullen worden gedeeld met Paul die ze vervolgens zal samenvoegen en doorsturen naar opdrachtgever Amigoal. Amigoal kan deze spelideeën vervolgens weer delen met de sportdocenten- en studenten in Suriname.

De studenten gaven aan dat zij het op hun beurt leuk zouden vinden foto’s of filmpjes te ontvangen van de uitvoering van hun spellen in Suriname!