Docent lichamelijke opvoeding Renuka Rimbali aan het IMEAO-1Geyersvlijt heeft Amigoal gevraagd om mee te helpen met de lessen die de gezonde leefstijl van haar studenten bevorderen.

Docent lichamelijke opvoeding Renuka Rimbali aan het IMEAO-1Geyersvlijt heeft Amigoal gevraagd om mee te helpen met de lessen die de gezonde leefstijl van haar studenten bevorderen. Binnenkort sturen we de school van Renuka ballen, waardoor niet alleen haar school maar ook een groot deel van de andere scholen in Paramaribo weer kunnen voetballen, volleyballen en slagbal kunnen spelen. Renuka steekt nu alvast samen met andere collega’s de handen uit de mouwen om het sportveld gebruiksklaar te maken. Amigoal zorgt er met dit nieuwe sportmateriaal op verzoek van Renuka voor dat ze ook echt met haar studenten kan gaan bewegen. Daarnaast werken we met de docenten uit Paramaribo samen aan een inhoudelijk, theoretisch lesprogramma. Amigoal werkt!